art in japan since meiji *just started*

Main

美術(出来事)

1873
1876
1879
1887
1889
1889
1893
1896
1896
1898
1898
1901
1901
1902
1909
1909
1912
1912 - 1913
1915
1918
1926
1929
1934
05/1935
1936
07/1936
12/1936
02/1937
1938
12/1938
03/1939
04/1939
05/1939
1943 - 10/1945
05/1943 - 05/1946
05/1943 - 1945
09/1945 - 1946
09/1945
09/1945 - 1951
10/1945
11/1945
12/1945
03/1946
04/1946
04/1946
04/1946
05/1946
06/1946
06/1946
09/1946
09/1946
10/1946
1947
03/1947
04/1947
04/1947
05/1947
09/1947
01/1948
06/1948
07/1948
08/1948
09/1948
10/1948
10/1948
11/1948
11/1948

美術(展覧会・主要作品)

1877
1898
1900
1901
1904
1907
1912
1938
1943
1943
1943
11/1944
04/1945
03/1946
06/1946
07/1946
10/1946
03/1947
05/1947
06/1947
06/1947
10/1947
12/1947
01/1948
02/1948
04/1948
04/1948
06/1948
06/1948
10/1948
11/1948
11/1948

言説

1905
1910
1911
1924
1925
1928
1930
1938
04/1941
10/1945
06/1946
08/1946
10/1946
11/1946
01/1948

社会・政治・経済

10/1940
08/15/1945
10/1945
11/1945
1946
01/1946
04/1946
05/1947