pleun leeyen

Events

Papa wordt geboren

31 March 1968

Mijn vader wordt geboren

Mama wordt geboren

28 August 1968

Mijn moeder wordt geboren

Rens wordt geboren

25 May 1995

Mijn oudste broer wordt geboren

Stijn wordt geboren

30 March 1997

Mijn middelste broer wordt geboren

Guus wordt geboren

2 June 1998

Mijn jongste broer wordt geboren

Geboorte Pleun

26 October 2000

Ik werd geboren in Vinkel. Ik woon hier nu nog steeds. Ik ben het vierde kind van mijn ouders. Ik heb 3 oudere broers.

Voor de eerste keer naar de basisschool

27 October 2004

Op deze dag ging ik voor het eerst naar de basisschool. Dit is een grote stap in het leven van een vier jarige. Het is de eerste stap naar zelfstandigheid. Ik wist al snel toen ik op de basisschool zat dat ik ook juf wilde worden.

Overlijden peet oom

27 December 2011

Mijn peetoom had een lichamelijke beperking maar was erg belangrijk in mijn leven en in het leven van onze familie. Hij had een speciale persoonlijkheid die er voor zorgde dat de familie bij elkaar bleef. Na zijn dood is er een gat ontstaan in de familie. Hij had ook een bepaalde visie op het leven die wij niet zullen vergeten. Hij stond altijd positief in het leven ook al zat het leven voor hem niet altijd mee. Hij vroeg zich ook altijd af waarom mensen altijd zo minachtend keken naar mensen met een beperking. Hij legde ons dan ook wel eens de vraag voor: "Wanneer ben je het niet waard om geboren te worden?" Deze vraag heeft mij wel aan het denken gezet en heeft ook invloed op mijn leven gehad en op de manier hoe ik naar het leven kijk.

Voor de eerste keer naar de middelbare school

26 August 2012

Op deze dag ging ik voor de eerste keer naar de middelbare school. Dit is toch het moment waarop je je vertrouwde tijd op de basisschool echt achter je laat en een grote stap maakt naar zelfstandigheid. Vanaf deze dag heb je meer verantwoordelijkheden en moet je meer zelfstandig gaan doen. Ook op sociaal gebied zijn er veel veranderingen. Eerst had je je eigen vertrouwde klas met de vrienden. Nu zijn die vrienden er niet allemaal meer en moet je nieuwe vrienden maken. Ik had hier niet veel moeite mee en had al snel nieuwe vrienden gevonden. Ook had je vanaf dat moment geen vaste docent meer de hele dag en moest je luisteren naar verschillende docenten. Dit zorgde bij mij niet voor veel problemen maar dit geeft je natuurlijk wel mee dat er meer mensen kunnen zijn waarnaar jij moet luisteren.

Diploma uitreiking havo

7 July 2017

Op deze dag kreeg ik mijn diploma voor havo. Ik vond dit wel een bijzonder moment. Ik had niet verwacht dat ik zou slagen voor mijn examen omdat ik bang was dat ik nederlands en engels niet kon halen. Dit heeft er toch voor gezorgd dat ik zelfvertrouwen heb gekregen dat ik het toch kan.