Historia del Turisme

Events

Henry Wells i Thomas cook, Primers viatjers

1805 - 1892

Pioner America, creador de L'American Express. Comparat amb el pioner Thomas Cook.

Pioner a Anglaterra, creador de els primers viatges organitzats, esdeveniments amb logistica i allotgaments, un ingenios que siguer el creador del que coneixem avui com la guia de viatges.( Thomas cook)

Del 1810-1820 (Edat mitjana i la Epoca Antiga) Els Jocs Olimpics apareixeren, la peregrinació i les conquistes en la expansió del Cristianisme, la burgesia comensa a viatjar a a la Epoca del Renaixement.

era de Vapor

1825

Stephenson inventa la locomotora de vapor a Anglaterra, que ràpidament es va estendre a països europeus i America . Això va revolucionar la epoca i va fer possible la creació de ferrocarrils i vaixells que van permetre el desplaçament amb molta mes facilitat.

George Pullman

1831 - 1897

Gran revolucio, en crear lliteras en els vagons, aixi, es va revolucionar el poguer viatjar llargues distancies.

Cesar Ritz

1850 - 1914

Creador de les estructures del que coneixem com a Hotel. (cambrer, recepcionista, hostes,...). Va revolucionar el mercat,com possant banys a les habitacions o implantan la figura de les relacions públiques. on era una cosa totalment desconeguda. Va ser el creador de la Cadena Hotelera Ritz.

1 Guerra Mundial

1914 - 1918

Una Gran vaixada del Turisme

Creacio de L'avio i cotxe

1918 - 1939

Creació revolucionista del cotxe i del avió que facilitaven el transport per a la gent de carrer. El cotxe va donar molta independència per viatjara llocs propers i els avions militars de les guerres van ser reconvertits en civils, a consecuancia va pujar puja el nivell econòmic i viatja va ser molt mes barat on va aumentar molt el Turisme.

|| Guerra Mundial

1939 - 1945

Hi ha una gran devallada en el turisme com a la | Guerra mundial.

Creixement del Turisme i Boom Turistic

1960 - 1980

Hi ha una Gran expansio en el Turisme, on el tot inclòs es impregnat en el turista, hi es torna massiu. Tambe simplementa una lliberalització politítica de les areeas i evoluciona a un turisme estacional.

Als anys 60 va ser el boom del turisme a Espanya amb el aprofitament dels turistes a les costes i clima Espanyol

Punt d'inflexio del Turisme, Motivacio Marketing

1980

Entra a la era de la Internacionalització de les cadenes hoteleres amb la implicació del turisme a la economia mundial i la organització d'esdeveniments socials, es comença a coneixer com a diferentes classes i maneres de turisme, comencen a aparèixer destins molt mes llunyans i diferents on es desenvolupan noves maneres de passar el temps.

Caiguda del Mur de Berlin

1990

Gran cambi social a Europa amb la caiguda del Mur de Berlin, els paissos fonamentalistes i amb la consolidacio de zones receptores.
Un abans i un despres de la Europa que es coneixia i una nova manera de fer comensar per al turisme a europa i la seva gent.